Vinohrady – 2.4. - 10. kolo (7. koš)

03.04.2016 22:16

V prvním zápase jsme narazili na slabšího soupeře Pionýr-PS Akademie Sportu-DAL. V průběhu celého zápasu jsme měli převahu a děti předvedly pěknou kombinační hru plnou přihrávek. V brance se snažil Fanda, který vychytal nulu, když jsme vyhráli 16:0. V tomto zápase se podařilo dát gól celkem osmi hráčům: Jakub Č. (4), Petr (3), Jonáš, Jakub H. a Honza (2), Matěj P., Martina a Dominik (1).

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti pozdějšímu vítězi turnaje FBC Texas DDM P6 sheriffs. Hned na úvod jsme dostali dva góly a děti podlehly poraženecké náladě. Propadaly v obraně a dostali jsme pár laciných gólů. První poločas jsme prohráli 6:1. Do druhé poloviny se děti podařilo vyhecovat a hru výrazně zlepšily, především obranu. Vyhráli jsme ji sice 6:4, ale na celkové vítězství to už nestačilo. Zápas jsme prohráli 7:10. Góly vstřelili: Jonáš (4), Fanda, Honza a Jakub Č (1). Chytal Petr.

Třetí zápas, boj o třetí místo, nás čekal až po pětizápasové pauze. Nejhorší možná kombinace – první a poslední zápas turnaje. Naštěstí to dětem tolik nevadilo a těch několik hodin využily k tréninku nebo sledování jiných zápasů.

Naším soupeřem byl již na čtvrtém turnaji v řadě tým FAT PIPE FLORBAL CHODOV silver. Na posledních 2 turnajích nás s přehledem porazili 8:3 a 13:4. Tentokrát to tak snadné neměli. Děti pěkně bránily a většinu času útočily na polovině soupeře, bohužel však jejich brankář zabral téměř celou branku. Góly nám tam nepadaly. Ani Chodov to s námi neměl lehké a celkově padlo málo gólů. Bohužel jsme po urputném boji podlehli soupeři 2:3. Góly dal Jonáš a Jakub Č., chytal Petr.

Tým hrál v této sestavě:  Jan Bartek, Petr Civín, Jakub Čermák, Jakub Horák, Martina Juzlová, František Kolajta, Matěj Pechr, Jonáš Tuma, Karel Tyl a Dominik Vašín; v bráně se střídali: Petr s Fandou.

Děkujeme všem hráčům za pěkné nasazení a fandícím rodičům především za trpělivost.

Pavel a spol.

Zpět