Turnaj Přípravky - 5.2.2017 Kladno (2. koš) - POSTUP do 1. koše

11.02.2017 20:33

Kvůli pololetním prázdninám jsme nastoupili v nezvykle malé sestavě. Pouze brankář a 4 hráči do pole, tudíž jen jeden na střídání. Po minulých úspěšných turnajích, kde nám např. ve Střešovicích chyběl k postupu jediný gól, chtěla přípravka na Kladně vyhrát. K tomu ale bylo třeba se probojovat do finále a mimo jiné porazit tým Kladna, který hrál celou sezónu v nejvyšším koši.

 

První zápas proti týmu FbŠ Bohemians DDM Praha 7 byl nečekaně snadný, soupeře jsme skoro nepustili k míčku a vyhráli jsme 16:0, když Alex proměnil snad každou svoji střeleckou šanci. O pěknou souhru mezi všemi hráči nebyla nouze.

 

V zápase proti domácímu týmu Kanonýři Kladno – bílí jsme začali dvěma rychlými góly, ale soupeř stav brzy dorovnal. Chvíli byl zápas vyrovnaný, ale pak začaly padat góly z dálky Jonášovi; Matěj se Štěpánem také přidali pěkné kombinace i góly, tak jsme nakonec vyhráli 15:7.

 

Do finále proti nám nastoupil tým FbK Olymp Praha Zeus. Bylo pár okamžiků, kdy byla hra vyrovnaná a i Dominika v brance měla příležitost ukázat pěkné zákroky především při střelách z větší vzdálenosti nebo po přečíslení. Ale i tenhle zápas jsme vyhráli a to v poměru 11:4. Radost byla veliká! Unhošťská přípravka se probojovala do 1. koše a příště si bude moci zahrát proti těm nejlepším týmům naší skupiny. Bude to až na konci března, tak ještě hodně potrénujeme a na Barrandově si snad zahrajeme v kompletní sestavě.

 

Za tým bojovali: Alex Bláha, Matěj Pechr, Jonáš Tuma, Štěpán Volprecht a v brance Dominika Tumová

Zpět