Turnaj Přípravky - 26.3. na Barrandově (premiéra v 1. koši)

29.03.2017 21:05

Po jednoznačné výhře na posledním turnaji na Kladně měl náš nejmladší tým možnost na konci března změřit síly s nejlepšími pražskými a středočeskými týmy, které hrají v nejvyšším koši. Ve zkoušce jsme obstáli – nesestoupili jsme – dokázali jsme vyhrát 7:6 zápas s pražskými Black Angeles 2008, které jsme tím poslali do nižšího druhého koše. Avšak tým Panthers Praha nám jasně ukázal, že do jejich kvalit nám ještě cosi schází. A nemyslím jen individuální techniku s florbalkou a herní dovednosti – mám na mysli především disciplínu, píli a týmového ducha. Minulé výhry nám zvedly sebevědomí až příliš. S Panthers Praha jsme prohráli 2:11 a s ACEMA Sparta Praha RED v poměru 5:9. Pro další turnaje se budeme snažit probudit v našich svěřencích pokoru a spolupráci.

Tým hrál v tomto složení: Radek Besta, Alex Bláha, Matěj Pechr, Jonáš Tuma, Štěpán Volprecht, Jaroslav Šot a premiérově Jakub Zahrádka. Branku hájila Dominika Tumová.

Probojování se do prvního koše je velikým úspěchem unhošťského florbalu - navíc jsme v boji o udržení uspěli a tím si zajistili další prestižní turnaj, který se uskuteční 23.4. v Kunraticích. Držte nám palce!

Zpět