Třetí turnaj přípravky - Vlašim 15.11.

16.11.2015 00:24

Dnešní turnaj Přípravky dopadl opět dobře. Sice jsme první zápas prohráli, zbývající dva jsme však soupeře porazili a vybojovali třetí místo.

První zápas s Jesenicí, pozdějším vítězem a postupujícím tohoto kola, byl celkem vyrovnaný, nakonec jsme však podlehli 4:7. Ty čtyři góly si spravedlivě rozdelili Matěj Kobera (2) a Jonáš (2).

FB Club Falcon, náš druhý soupeř, se dostavil pouze s 5 hráči, tzn. pouze 1 na střídání. Zápas jsme vyhráli 7:4. Gólově se prosadil i Petr Civín, který si s Dominikou vyměnil místo. Dominika v brance obstála a Petr v poli "řádil". Úspěšní skórující jsou Petr (2), Alex (1), Jonáš (3) a Matěj Kobera (1).

Zápas o třetí místo s FBK Draci jsme vyhráli celkem s přehledem 9:4. Gólově se prosadili Alex (1), Jonáš (7) a Matěj Kobera (1).

Svoji zápasovou premiéru si na tomto turnaji odbyli Matěj Pechr a Štěpán Volprecht. Hráli spolu v jednom útoku a dařilo se jim.

Za zmínku ještě stojí pěkná spolupráce Alexe s Jonášem a jejich obránci (Petr a Dominika). Alex má ze druhého a třetího zápasu kromě dvou vstřelených branek na kontě ještě osm asistencí.

Jsme zvědaví, jak dopadneme ve stejném koši za dva týdny.

Tým hrál ve složení: Jonáš Tuma, Alex Bláha, Matěj Kobera, Filip Juzl, Adam Valtera, Klára Bušková, Štěpán Volprecht, Matěj Pechr. Brankář: Petr Civín a Dominika Tumová (oba hráli i v poli)

Zpět