Turnaj Elévů - 2.4. - Kobylisy - vybojovaný POSTUP do třetího koše

06.04.2017 20:52

V Kobylisích jsme nastoupili kvůli marodce v hodně úzké sestavě. Měli jsme jen jediného hráče na střídačce, ale jak se již párkrát ukázalo, zřejmě to pro nás byla spíše výhoda. Sešla se slušná parta, snad poprvé pouze chlapecký kolektiv a všichni drželi při sobě. Nehledali chyby jeden na druhém, snažili se vzájemně si pomáhat. První zápas proti týmu OpenCamps Tatran Střešovice jsme vyhráli celkem hladce v poměru 10:3 a viděli jsme slušné akce včetně několika chytrých přihrávek.

Dalším soupeřem nám byl tým Viking TJ Sokol Kobylisy B, se kterým se na posledních turnajích přetahujeme o jednogólovou výhru. Na nedávném turnaji jsme těsně vyhráli ve finále (právě v Kobylisích) a vybojovali postup do třetího koše a na tom dalším nás právě tenhle tým poslal ze třetího koše zpátky do čtvrtého. Takže jsme byli připraveni na těžkou a napínavou bitvu. Hráli jsme slušně, měli jsme nepatrnou převahu, jen to skóre bylo pořád vyrovnané. Nicméně nakonec jsme k velké radosti kluků mohli slavit postup do finále my, když jsme vyhráli 3:2.

Finálového soupeře nám při shodě bodů ve druhé skupině určilo až lepší skóre a tak možná tým TJ Sokol Mukařov nebyl tím nejtěžším soupeřem. Porazili jsme ho hladce 13:1. Většinu času jsme byli na míčku my, takže si všichni naši hráči pěkně zahráli a navíc si tradiční obránci vyzkoušeli útočné posty a i útočníci mohli část zápasu zastávat obrannou činnost  :-)  Jen ta radost pak nebyla tak veliká, jako kdyby byl zápas napínavý až do poslední minuty. I tak jsme byli s výhrou na tomto turnaji moc spokojení, protože si mimo jiné poslední turnaj sezóny zahrajeme v oblíbené hale Jedenáctka VS na Chodově místo ve vzdáleném Kostelci nad Černými Lesy.

Tým hrál ve složení: Radim Baláž, Petr Civín, Jakub Kříž, Matyáš Novobilský, Matěj Pechr a Jonáš Tuma. V bráně velmi slušně zachytal a úspěch týmu podpořil Filip Juzl.

Děkujeme všem hráčům i fandícím rodičům za pěkný zážitek. Všichni jsme si to užili!

Zpět