Šestý turnaj přípravky - Čelákovice 17.1.

17.01.2016 22:40

Na nedělním turnaji Přípravky, který se konal v Čelákovicích předvedli naši nejmladší opět velmi pěkný výkon.

Do prvního zápasu jsem nastoupili proti dívčímu týmu Florbalová akademie MB–Dráčata. Slušné tříbrankové vedení z prvního poločasu jsme v druhé půli ztratili a nechali soupeře dorovnat skóre. Zápas byl najednou napínavý – děti však neztratily nervy a přidaly další dvě branky, aby zápas skončil 5:3 v náš prospěch. Skórovali: Jonáš (3), Alex a Fanda (1)

Druhý zápas jsme hráli proti týmu TEMPISH Orka Čelákovice, který se na organizaci domácího turnaje vrátil z vyššího koše. Z výsledků prvních zápasů tohoto turnaje vyplývalo, že nás čeká soupeř těžký: MB-Dráčata porazili o 5 gólů. Nakonec jsme s nimi sehráli vyrovnaný zápas, když jsme prohráli jen s malým rozdílem 4:6. Všichni nás potěšili svojí velkou bojovností! Škoda, že do tohoto zápasu nemohl pro nemoc nastoupit Alex - mohlo to být ještě napínavější. Skórovali: Jonáš (2), Fanda (2)

Do boje o třetí místo jsme nastoupili proti týmu Athletics Praha Prosek, který svému předchozímu soupeři nadělil 16 gólů. Očekávali jsme tedy napínavý boj. Opak byl pravdou, soupeře jsme zaskočili útočnou silou všech našich trojek. Na výhře 15:4 se podíleli téměř všichni naši hráči. Skórovali tedy: Jonáš (7), Fanda a Tonda (2) a po jednom gólu dali Klára, Filip, Honza a Péťa, kterého v bránce na tento zápas vystřídala Dominika. Své premiérové góly dávali Tonda a Honza J

Vybojovali jsme tedy třetí místo a těšíme se na další turnaj 20. března, po kterém už bude následovat očekávaný domácí turnaj 10. dubna.

Tým hrál ve složení: Fanda a Tonda Kolajtovi, Filip Juzl, Jan Bartek, Radek Besta, Jonáš a Dominika Tumovi, Alex Bláha a Klára Bušková; v bráně Petr Civín a v posledním zápase Dominika

Zpět