POSTUP! Sedmý turnaj přípravky - Jesenice 20.3.2016

20.03.2016 21:30

Naše Přípravka v Jesenici zvítězila a postoupila již do 5. koše! GRATULUJEME!

Do prvního zápasu jsme nastoupili proti týmu Floorball Club Falcon blue. Hráli jsme na 3 trojky a děti dokázaly skvěle plnit svoje úkoly, bránily každý své svěřené území a soupeře moc nepouštěly k míči. Výsledek 12:0 byl zasloužený a Péťa mohl slavit svoji první nulu. Skórovali: Jonáš (7), Fanda (4) a Matěj Kobera (1)

Druhý zápas proti domácímu týmu Florbal Jesenice byl velkou výzvou. Jesenice hraje již ve 3. koši, mají dva výborné střelce a všichni hrají pěknou kombinační hru. Opět jsme vsadili na zajištěnou obranu, do brány šla Domča a Péťa posílil hru v poli. Rychle jsem se dostali do vedení 2:0, ale to by nebyla Jesenice, aby nezabrala... o přestávce bylo skóre nerozhodné 3:3. Byla to vyrovnaná bitva. Naši hodně chtěli do finále, tak bojovali jako lvi. V posledních dvou minutách se nám podařilo dorovnat dvoubrankovou ztrátu a uhájit remízu 6:6, která nás kvůli lepšímu výsledku s Falconem dostala do finále! Skórovali: Jonáš (4), Alex (1) a Matěj Kobera (1)

Finále s týmem FbŠ Bohemians Praha 4 odchytal opět Péťa. Soupeř byl šikovný s florbalkou, dostával se do šancí, ale naši hráči mnohým soupeřovým střelám zabránili. Zápas skončil 10:2 a my mohli slavit vítězství v tomto turnaji a postup do 5. koše. V tom si zahrajeme až při posledním letošním přípravkovém turnaji 24.4. na Praze 4.  Další přípravkový turnaj totiž bude 10.4. v Unhošti a jakožto pořadatel se musíme na skok vrátit do našeho původního 7. koše. Ano, počítáte správně – přípravka letos postoupila již podruhé! Poprvé to bylo už v Benešově. Ve finále skórovali: Jonáš (5), Fanda (3), Matěj Pechr (1) a Matěj Kobera (1)

Tým hrál s těmito útoky

      Jonáš Tuma, Alex Bláha (ve 2. zápase Petr), Matěj Pechr

      František Kolajta, Filip Juzl a Dominika Tumová (ve 2. zápase Alex)

      Matěj Kobera a Radek Besta

V bráně chytali: Petr Civín v 1. a 3. zápase, Dominika ve 2. zápase


Díky za super hru a skvělý zážitek!!

Zpět