Pátý turnaj přípravky - Chodov 13.12.2015

16.12.2015 08:11

Tým hrál ve složení: Alex Bláha, Jonáš Tuma, Adam Valtera, Radek Besta, Tonda Kolajta, Matěj Kobera, Dominika Tumová, Štěpán Volprecht, Matěj Pechr a Fanda Kolajta. V bráně se vystřídala Dominika a Matěj P.

 

V prvním zápase s týmem FBC Start 98 KUNRATICE Yellow jsme v polovině zápasu drželi vyrovnané skóre 1:1 a tak to byl boj napínavý. V druhé půli se naši hráči rozstříleli a zvítězili jsme 5:3. Skórovali: Jonáš (4) a poprvé Matěj Pechr. V bráně byla Dominika.

 

V druhém zápase proti FAT PIPE FLORBAL CHODOV Grey si to v bráně vyzkoušel Matěj P. Děti prokázaly velkou bojovnost, protože nepříznivý stav po prvních 8 minutách (2:4) dokázaly trpělivým přístupem otočit na vítězných 6:5. Byly to nervy! Střelecky se v tomto zápase prosadilo více hráčů : Jonáš (3)  apo jednom gólu Alex, Matěj Kobera a Fanda. A šli jsem do finále

 

Finálový zápas proti Florbalové akademii MB - Lvíčata (tedy týmu převážně starších děvčat) se zdál být po první polovině při stavu 0:4 ztracený. Hráli jsme ale slušně a góly do naší sítě padaly vesměs po nečekaných střelých z dálky. V druhé půli jsme konečně po mnoha tyčkách a střelách těsně vedle dokázali míček dostat za poněkud velkou brankářku. Na úplný obrat to už nestačilo, ale zdálo se, že mít ještě další 2 minuty hry k dobru, tak to děti dotáhnou na remízu a samostatné nájezdy. V zápase skórovali: Matěj K., Adam a Jonáš. V bráně chytala Dominika.

 

Hra na tomto turnaji byla pěkná a druhé místo je určitě zasloužené. Ještě dodáme, že Tonda Kolajta byl na svém prvním turnaji a všem ostatním šel příkladem svojí nekonečnou bojovností! Jinak už všechny trojky dokáží udržet krok se soupeřem, občas se zadaří správně obsazovat protihráče, některé střely na branku začínají získávat na razanci. Jen tak dál!

 

Pochvala patří všem!

 

.. i rodičům
Zpět