Mladá Boleslav - 30. 4. (12. kolo - 7. koš)

05.05.2016 22:08

V sobotu 30. dubna se v Mladé Boleslavi uskutečnil poslední letošní turnaj elévů 

Na tento turnaj jsme díky marodce jeli v menším počtu než obvykle, brankář + 6 hráčů do pole.

V prvním zápase jsme narazili na našeho již tradičního soupeře z posledních turnajů, FAT PIPE FLORBAL CHODOV silver. Zápas se nám vůbec nepovedl a soupeř nás přehrával. V brance se snažil Petr, co mu síly stačily, ale chyby v obraně napravit nedokázal a zápas jsme prohráli 9:3. Góly dali: Jonáš (2) a Jakub J. (1).

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti pozdějšímu vítězi turnaje, Technology florbal Mladá Boleslav. Jednalo se o favorita turnaje, tým ze třetího koše. V našem sedmém koši hráli jen proto, že byli organizátory turnaje. Měli tři kompletní trojky rychlých a běhavých kluků naučených si nahrávat a okamžitě pak střílet. Nám se však podařilo naše děti po prohraném zápase “probudit” a soupeře jsme svou hrou zaskočili. Všechny děti zrychlily svůj pohyb, přistupovaly rychle k soupeři a snažily se bránit jim ve střelbě na branku. V brance se také hbitě pohyboval Petr a soupeřům vychytal spoustu “tutovek”, včetně trestného střílení po našem přestupku. Po přestupku kromě trestného střílení následovalo ještě minutové vyloučení našeho hráče. Ani to však náš tým nesrazilo, naopak Jonáš soupeře překvapil a ve vlastním oslabení dal gól. Nebudeme vás již déle napínat – zápas jsme sice nevyhráli, ale s pozdějším vítězem turnaje jsme uhráli remízu 8:8. Gólově se prosadili: Jonáš (6), Jakub J. a Martina (1).

Na třetí zápas, boj o páté místo, jsme nastoupili proti nám dobře známým soupeřům z Pionýr-PS Akademie Sportu-DAL. Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou a děti si pěkně zahrály. Gólově se prosadili skoro všichni a zápas jsme vyhráli 11:5. Góly dali: Jonáš (4), Jakub J. (3), Matěj K. (2), Martina a Kája po jednom gólu.

 

Tým hrál v této sestavě:  Petr Civín, Jakub Jabůrek, Filip Juzl, Martina Juzlová, Matěj Kobera, Jonáš Tuma, Karel Tyll.

Děkujeme všem hráčům za pěkné nasazení a fandícím rodičům za podporu.

A vůbec – díky všem, kteří v této sezóně hájili naše barvy J

Zpět