Mladá Boleslav - 27.2. - 8.kolo (7. koš)

28.02.2016 22:17

Do sobotního turnaje Elévů v Mladé Boleslavi jsme nastoupili se 7 dětmi, což se již několikrát osvědčilo. Hodně nám chyběl Péťa v bráně, tak dostali příležitost kluci, které to v bráně také baví.

V prvním zápase proti týmu SK Florbal Benešov II jsme hráli velmi vyrovnanou hru (v poločase skóre 3:4 ve prospěch soupeře) a dokonce jsme většinu času útočili. V druhém poločase se soupeř trochu zlepšil a zápas jsme prohráli 7:10. Skóroval Jonáš (5), Jakub Horák a Filip po jednom gólu. V bráně byl Jakub Čermák a rozhodně to ostuda nebyla.

Druhý zápas s týmem FAT PIPE Florbal Chodov silver byl také velmi vyrovnaný (v poločase skóre 3:3). Děti se velmi snažily, ale asi 2 min před koncem jsme prohrávali o dva góly. Zkusili jsme ještě odvolat brankáře a skóre srovnat, bohužel jsme ale dostali gól do prázdné branky a zápas skončil 5:8. Skórovali: Jonáš (3) a Fanda a Filip po jednom gólu. I v tomto zápase pěkně zachytal Jakub Čermák.

V posledním zápase o 5. místo jsme poměřili síly s týmem Florbalová akademie MB-Loučeň. V bráně Jakuba vystřídal Fanda, který jakožto fotbalový brankář využil své zkušenosti. I tento zápas byl stejně jako ty předchozí velmi vyrovnaný (3:3 v poločase). Pár minut před koncem jsem ale opět prohrávali, tentokrát jen o jeden gól. Minutu před koncem už jsme skoro odvolali Fandu z branky, ale Jonáš nás přeběhl a dal vyrovnávací branku na 6:6. Zápas tedy dospěl do trestných střílení. Zahajoval soupeř a Fanda jeho střelu chytil. Z našich zahájil Jonáš a gól dal. Pak soupeř svůj nájezd proměnil. Naše Martina střílela pěkně, ale bohužel o 5 cm výše. Po dvou kolech byl stav 1:1. Soupeřův třetí nájezd byl nadějný, ale Fanda střelu pohotově vyrazil. Utkání mohl rozhodnout Jakub Čermák, svojí šanci nepromarnil a družstvo mohlo slavit! Vyhráli jsme po trestném střílení 7:6 a vybojovali 5. místo.

Tým hrál s těmito útoky: 

  • Jonáš Tuma, Jakub Horák a Martina Juzlová
  • Filip Juzl, Štěpán Volprecht a František Kolajta / Jakub Čermák

V bráně chytal: Jakub Čermák (první dva zápasy) a František Kolajta (třetí zápas)

Děkujeme všem hráčům za velmi pěkný výkon a rodičům za jejich podporu!!

Další elévský turnaj bude 12.3. na Barrandově nominaci pošleme o víkendu.

Další turnaj přípravky bude po dlouhé pauze až 20.3. a zřejmě opět v Jesenici.

Zpět