Jesenice - 9.1. 2016 - 6.kolo, 7. koš

17.01.2016 21:17

Na sobotní turnaj Elévů, který se konal v Jesenici v příjemném prostředí moderní základní školy, jsme kvůli velké marodce odjeli v poněkud užší sestavě. Děti hrály ve dvou trojkách, hodně se naběhaly a moc je to bavilo. Na jejich hře bylo vidět, že začínají plnit některé taktické pokyny a pomalu získávají přehled o hře. I některé přihrávky byly promyšlené a přesné J

V prvním zápase s FBC Texas DDM P6 Bandits jsme hned v prvních minutách dostali 4 branky. Teprve v druhé půli jsme se rozehráli, hra byla vyrovnanější, ale i tak zápas skončil výhrou soupeře 10:3. Za nás skórovali Jonáš (2) a Fanda (1).

Do druhého zápasu s týmem Pionýr – PS Akademie Sportu – DAL jsme nastoupili zostra a po pár sekundách vedli 3:0, v půli zápasu už 6:0 a zápas skončil historicky nejlepším skóre našich elévů 10:1! V tomhle zápase si všichni pořádně vyzkoušeli hru v útoku, hráči si pěkně přihrávali a hlavně druhá trojka Jakub Č., Filip a Martina se gólově neuvěřitelně rozjela, když soupeři nasázela 7 gólů J   Skórovali: Jakub Č. (4), Filip (3), po jednom gólu Fanda, Matěj P. a Jonáš.

Ve třetím zápase jsme šli do boje o 3. místo proti TJ Sokol Královské Vinohrady, což bylo v elévech vůbec poprvé. V bráně za Péťu zaskočil Jakub a chytal pěkně! Na pohled to byl velice pěkný zápas, v držení míče jsme možná soupeře i předčili, všech 5 zbylých hráčů v poli se tlačilo k soupeřově brance. Bohužel góly jsme dostávali my - soupeř nás předčil v kvalitě zakončení. I přes nepříznivý výsledek 9:4 hodnotíme tenhle zápas a především celý turnaj pozitivně a děkujeme všem hráčům i rodičům za jejich nasazení! Góly: Jonáš (4).

Tým hrál ve složení: Martina Juzlová, Jakub Čermák, František Kolajta, Matěj Pechr, Jonáš Tuma a Filip Juzl a v bráně Petr Civín (v posledním zápase Jakub)

Zpět