Barrandov - 12.3. - 9. kolo (7. koš)

13.03.2016 22:05

V sobotu 12. března vyrazili naši elévové na další turnaj – tentokrát na Barrandov.

Na tým ACEMA Sparta Praha WHITE jsme nastoupili s jasným cílem – vyvarovat se 20 gólům v naší brance z minulého vzájemného souboje v Jenči. Naše zesílená obrana byla tak důsledná, že jsme se Spartou drželi úplně vyrovnaný krok. Petr byl jako obvykle naší oporou, vychytal toho opravdu hodně a hráče Sparty dlouho nenechával vyniknout. V každém poločase jsme dostali o jednu branku více; s výsledkem 5:7 a se skvělou hrou s obrovským nasazením jsme byli všichni moc spokojení. Gólově se prosadily všechny 3 trojky, ale veliká pochvala jde na stranu důsledné obrany: Matěj P. s Honzou, Martina s Dominikem a Kája s Matějem K. Góly dávali: Dominik (2), a po jednom gólu Filip, Matěj P. a Jonáš.

Druhý zápas s týmem Pionýr-PS Akademie Sportu-DAL jsme chtěli vyhrát. Byli jsme ale o něco méně koncentrovaní a nechali jsme soupeře utéct do vedení 3:1, pak jsme pomalu dotahovali, v poločase bylo skóre 4:4. V závěru se nám podařilo soupeři o jeden gól utéct, výhra 7:6 byla dost vydřená, ale moc důležitá. Góly: Jonáš (3), Jakub (2) a Matěj P. (2).

Do zápasu o 3. místo s týmem FAT PIPE FLORBAL CHODOV silver jsme nastoupili bez Honzy, trochu jsme tedy museli zamíchat sestavou. Hráčům Chodova vycházelo všechno na co sáhli a porazili nás vysokým rozdílem 13:4.

Tým hrál s těmito útoky:     Jonáš Tuma, Jan Bartek (pak Filip Juzl) a Matěj Pechr

                                                  Jakub Čermák, Dominik Vašín a Martina Juzlová

                                                  Karel Tyll, Matěj Kobera a Filip Juzl

V bráně chytal: Petr Civín

Díky moc za super hru!
Zpět